Themen: van, met, All, Hits, Love, op, en, een, uit, vrijdag, Bozzini, tijd, terug, zaterdag, te, jaren

WE ALL LOVE 80’s & 90’s

Op vrijdag 14 maart presenteert Radio Veronica in Bozzini de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Bozzini.

Kun jij ook geen genoeg krijgen van MTV’s Singeled out, zwijmel je nog steeds weg op de klanken van Laura Pausini en ben jij met geen mogelijkheid uit je housebroek met fluorkleuren te krijgen? Kom dan op vrijdag 14 maart naar WE ALL LOVE 80’s & 90’s want wij nemen je mee terug naar de tijd van snelle yuppen, grote schoudervullingen, de bizarre programma’s van Paul Jambers, het spannende Miami Vice, en een piepjonge en nog gezonde Britney Spears.

Bij WE ALL LOVE 80’s & 90’s ga je weer als vanouds los op de hits van 2 Unlimited, Nena, David Bowie, Nirvana, en de Backstreet Boys. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.


WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Speakers Delft (eerste vrijdag), Winkel van Sinkel Utrecht (eerste zaterdag), Bozzini Kerkrade (tweede vrijdag), Panama Amsterdam (laatste zaterdag) en Off Corso Rotterdam (laatste zaterdag). De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Teile diesen Beitrag:
Kommentare
Das könnte dich auch interessieren